Hiti KAMINA

 

 

Zjarri nga druri është një mënyrë e ngrohjes sa antike e po aq moderne,lind me jeten dhe evoluon(zhvillohet) me njeriun.

Sot zjarri nga druri në produktet tona është një sistem i ngrohjes ,multifunksional,lehtë për t’u instaluar ,ekologjik, ekonomik – racional…gjithmonë bukur ta shikosh.

Në kompaninë tonë HITI mund të zgjedhni zjarrin nga druri apo peleti,mund të zgjedhni kursimin duke kanalizuar ajrin e ngrohtë në të gjithë shtëpinë apo mund të lidhni stufën apo kamin me sistem të ngrohjes qendrore (radiatore).Poashtu mund të zgjedhni edhe veshjen (dekorimin) e kaminit prej stilit klasik deri te ato me moderne,ofrojmë një gamë të gjerë të veshjeve (dekorimeve) të kaminave.

Granit,Mermer,Metal,Dru, Xham janë disa materiale që i ofrojmë për ti realizuar veshjet(dekorimet) e kaminave,kurse në mbrendësi të kaminave është konstruktuar një teknologji e funksionimit e avancuar që garanton paraqitje të larta dhe konsum minimal.

Profesionalisht në gjendje të ju udhëzojme dhe këshillojme mundësinë më të mirë , dhe më funksionale me nevojat tuaja.Këtë e dëshmon përvoja shumë vjeqare e jonë dhe e ekipit tonë të trajnuar jashtë vendit.

 

Zgjedhni stilin tuaj të jetës, zgjedhni stufën,kaminin, veshjen (dekorimin)

Zgjedhni HITI KAMINA.

Promo reklama.

http://www.youtube.com/watch?v=KJSDZ2UvOLA